strategisk medarbejderudviklingudvikl DIN medarbejder til at blive bedre for organisationen!En organisation har brug for gode ledere.

- Men er din medarbejder fortsat lige så god som da du ansatte ham eller skal han gøres endnu bedre?


En god medarbejder kender og forstår organisationens behov og mål og kan skabe resultater i samarbejdet med organisationen. Men medarbejderen har brug for klare mål og tydelige forventninger for at være god for organisationen, og han har brug for at kunne udvikle sig for at kunne blive endnu bedre. Når travlheden melder sig og driftsopgaver tager fokus, har en leder sjældent tid nok til at sikre, at medarbejderen holdes god for virksomheden - og at medarbejderen bliver endnu bedre.


Jeg kan hjælpe dig, hvis din virksomhed også i fremtiden skal have en medarbejder, der lykkes i virksomheden!


Jeg kan hjælpe dig, hvis du mangler tid til at blive skarpere på din medarbejders styrker og udfordringer og at understøtte ham til gavn for virksomheden!


Jeg hjælper med at udvikle medarbejdere med tydelige resultater for organisationen.


Jeg afdækker medarbejderens situation i din virksomhed og hans udviklingsbehov – en temperaturmåling med fokus på, hvad der skal til for, at han bliver endnu bedre for virksomheden.


Jeg planlægger, hvad der helt konkret skal gøres for at sikre, at medarbejderen, hans daglige arbejde og udvikling er synkroniseret med din virksomheds behov – også ud i fremtiden.


Jeg igangsætter et personligt udviklingsforløb, så medarbejderen bedre kan indfri virksomhedens behov og dermed få endnu større succes i din virksomhed - og virksomheden endnu mere gavn af ham.


På kun en uge kan jeg afdække og planlægge et styrket samarbejde mellem medarbejderen og din virksomhed. Gevinsterne varer meget længere – da han får et skræddersyet udviklingsforløb!


Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med at udvikle dine medarbejdere med tydelige resultater for din virksomhed, så kontakt mig!