INDIVIDUELT LEDERUDVIKLINGSFORLØBGør din leder endnu bedre for organisationen!En organisation har brug for gode ledere.
- men er din leder fortsat lige så god som da du ansatte ham, eller skal han gøres endnu bedre?

Når travlheden melder sig og driftsopgaver tager fokus, er der sjældent tid nok til at sikre, at din leder fortsat er god for virksomheden og bliver endnu bedre. Generelle kurser og forløb giver god, men langt fra altid relevant og dermed omsættelig viden i forhold til, hvordan lederen skal lykkes i jobbet i netop sin organisation. Langsomt bevæger han sig væk fra – og ikke sammen med – virksomheden. Det var ikke det der var meningen, da du ansatte ham! Er det sådan i din virksomhed?

Jeg kan hjælpe dig, hvis din virksomhed også i fremtiden skal have den rette leder, der ved, hvordan han skal lykkes i virksomheden!


Jeg kan hjælpe dig, hvis du mangler tid til at blive skarpere på din leders styrker og udfordringer og at understøtte ham til gavn for virksomheden!

Jeg hjælper med at udvikle ledere med tydelige resultater for organisationen.


Jeg afdækker lederens situation i din virksomhed og hans udviklingsbehov – en temperaturmåling med fokus på, hvad der skal til for, at han bliver endnu bedre for virksomheden.


Jeg planlægger, hvad der helt konkret skal gøres for at sikre, at lederen, hans daglige arbejde og udvikling er synkroniseret med din virksomheds behov – også ud i fremtiden.


Jeg igangsætter et personligt udviklingsforløb, så lederen bedre kan indfri virksomhedens behov og dermed få endnu større succes i din virksomhed - og virksomheden endnu mere gavn af ham.


På kun en uge kan jeg afdække og planlægge et styrket samarbejde mellem lederen og din virksomhed. Gevinsterne varer meget længere – da han får et skræddersyet udviklingsforløb!


Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe med at udvikle dine ledere med tydelige resultater for din virksomhed, så kontakt mig!

Efter forløbet vil lederen og dennes leder have en skriftlig udviklingsplanen (som udgangspunkt 2-3 sider), som vil indeholde en beskrivelse af lederens aktuelle situation i virksomheden og de 3-5 væsentligste konkrete udviklingsaktiviteter, som lederen bør igangsætte.​


Efter konkret aftale kan aktiviteterne i udviklingsforløbet igangsættes. ​